Kényelmesen otthonról....

INTERNETEN VÉGEZHETŐ TANFOLYAMOK

Akik nem ismerik a Skype-ot, alul olvashatnak jó tanácsot és tájékozódhatnak ennek egyszerűségéről, és a működéséhez szükséges feltételekről.

CSIMA KATA: „Végigcsináltuk a tesómmal az online villámolvasás tanfolyamot, neki a suli miatt aktuális ez a kérdés, engem meg mindig is érdekelt a villámolvasás. Az időről még csak annyit, hogy abból elég kevés van, ezért volt nagyon jó, hogy megspóroltuk az utazás idejét és kényelmesen, fesztelenül itthonról beszélgettünk Kornéllal. Életem első online tanfolyama volt, de legalább olyan közvetlen volt a dolog, mintha élőben találkoztunk volna Kornél hatalmas oktatási tapasztalatának köszönhetően. 
Nagyon jó tanár és lebilincselő online tanfolyamot tartott, minden testre szabott információt is belesűrítve…”

Két interneten végezhető tanfolyamra tudsz jelentkezni ebben a pillanatban, a Villámolvasásra és a Tanuláskontrollra. Ezek időpontjáról a HELYEK, IDŐPONTOK oldalon tájékozódhatsz.

Az online tanfolyamok időbeosztása és ára megegyezik a nem online tanfolyamok időbeosztásával és árával.

A kiscsoportos tanfolyam Skype-on történik, amihez szükséged van egy működő számítógépre, kamerára és mikrofonos fejhallgatóra (ha ezek nincsenek beépítve a gépedbe) és egy jól működő internet kapcsolatra.

A tanfolyami időpont előtt mindenképpen fontos kipróbálnod a gépeden a működő Skype kapcsolatot, a képminőség és a hangminőség ellenőrzése érdekében (kivéve, ha napi Skype-oló vagy, természetesen).

A jelentkezés módja megegyezik bármelyik kurzusra való jelentkezés módjával, tehát telefonon: 30/9675-229

A tanfolyami díj befizetésével együtt kérem a Skype nevedet, mert a tanfolyam kezdetén én hívlak meg a csoportba.

A tanfolyami anyag jogvédett, tehát azt rögzíteni, továbbadni, egyéb célra felhasználni tilos!

Ahhoz, hogy ez működjön:

A Skype üzemmódot egy hozzáértő ember pár perc alatt képes beüzemelni (letölteni, kamerát, fejhallgatót beállítani), ezért, ha nem értesz hozzá, keress barátot, kérd meg a gyerekedet, párodat, mert e miatt nem érdemes lemaradnod a lehetőségről!